s
r

Blizzard zoekt naar een nieuwe werknemer ... Om aan Diablo te werken!

Dat lees je goed, Blizzard zoekt nieuw talent om het Diablo-team uit te breiden. Met andere woorden wordt er lustig gewerkt aan nieuwe Diablo-content. Of dat een nieuwe uitbreiding of update wordt voor Diablo III, of een volledig nieuwe titel, dat is nog maar de vraag.

Blizzard zoekt concreet naar een getalenteerde Dungeon Artist. Er wordt dus in ieder geval gewerkt aan nieuwe spelomgevingen om te verkennen. Veel weten we op zich niet over de plannen rond de Diablo-serie, maar dat Blizzard die reeks niet zou laten vallen, leek ons geen verrassing.

Het is intussen al drie jaar geleden sinds de succesvolle Reaper of Souls-uitbreiding ons trakteerde op meer Diablo III. De voorbije jaren is Blizzard in ieder geval behoorlijk stil gebleven rond de serie. Vorig jaar werd van iedere reeks op gamescom minstens één presentatie gehouden, op Diablo na. Dat er achter de schermen intussen lustig gewerkt werd aan een nieuw hoofdstuk in de serie, leek ons dan ook best duidelijk.

Maar een job posting wijst in ieder geval al op dat de reeks nog niet dood en begraven is. Hopelijk horen we er snel meer over, al spaart de uitgever dit soort announcements graag op voor BlizzCon, wat in november valt.

Releasedatum
03/25/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments