Blizzard gaat total loss voor 15de World of Warcraft-verjaardag

Overheerlijke in-game mount én nieuwe Collector's Edition

di 14/05/2019
Michael
2 reacties

Op 23 november is het 15 jaar geleden dat World of Warcraft het daglicht zag. Dat wordt vanzelfsprekend gevierd, Blizzard viert elke verjaardag van de MMORPG, maar ditmaal staat er geen rem op de festiviteiten.

In-game zal je een hele reeks quests voorgeschoteld krijgen, om uiteindelijk de epische Obsidian Worldbreaker Mount te verdienen. Inloggen levert je sowieso de al even coole Lil Nefarian pet op.

Het allercoolste? De fysieke Collector's Edition Box ter ere van deze vijftiende verjaardag. Die kan je voor 100 euro op de kop tikken en wordt ten laatste 31 oktober geleverd. 

Daarin vind je onder meer een fantastisch mooi beeldje van Ragnaros himself, de eerste raid end boss uit de geschiedenis van de MMORPG. Zijn traditionele, vurige kleuren worden echter achterwege gelaten, in de plaats ervan wordt het zwartgoude kleurenpalet van de doos gebruikt.

Daarnaast krijg je twee in-game mounts, een Onyxia-pin, een muismat met daarop de continenten van Azeroth en enkele posters.

Releasedatum
2018
Beschikbaar voor

2reacties

Op de Battle.net store staat de box al lang 'Out Of Stock'

Rating:0

Idd en als je ze maild zijn ze ook niet zeker of die nog terug komt. Niet alleen dat maar ook het feit dat hun verzending gratis is vanaf 100$ en de box 99,99 is. Verzending kosten naar België zijn ongeveer 35€.

Rating:0