Black Ops Cold War krijgt nu ook dubbele Battle Pass XP

Sinds vorige week kan iedereen die daar zin in heeft, op zijn favoriete platform dan nog eens, gratis aan de slag met de multiplayer van Call of Duty: Black Ops - Cold War. Daarbovenop kon iedereen dan nog eens rekenen op dubbele XP en dubbele wapen-XP, maar jammer genoeg geen dubbele battle pass XP.

Wel daar komt nu verandering in. Ontwikkelaar Treyarch heeft namelijk een nieuwe dubbele Battle Pass tier progressie-event op gang getrapt in Call of Duty: Black Ops Cold War.

Deze duurt het hele weekend en stopt op maandag 28 december. Daartegenover staat dan wel weer dat de dubbele xp en wapen-xp verdwenen zijn. Dus misschien het moment om wat tokens in te zetten?

Zoals gewoonlijk krijgt de multiplayer playlist vandaag weer een update. Raid krijgt zijn eigen 24/7 afspeellijst weg van The Pines. Nuketown Holiday 24/7, mijn favoriet, blijft, net als de speciale Prop Hunt-afspeellijst.

Face Off-modus, die debuteerde met Modern Warfare, keert deze week ook terug met de reset. Face Off is, kort door de bocht, een uitgebreidere versie van Gunfight voor 3v3-spelers. In plaats van de one-life-regel, draait Face Off tussen traditionele multiplayer-modi. In dit geval schakelt het tussen Team Deathmatch, Kill Confirmed en Domination.

Er is dus werk aan de winkel de komende dagen voor zij die hun battle pass willen uppen. En daar rekent ondergetekende zich ook bij natuurlijk.

Releasedatum
11/13/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments