Black Ops 4's Blackout-modus krijgt respawn mode

do 17/01/2019
Praga
0 reacties

Vanaf vandaag kan iedereen die Black Ops 4 niet in huis heeft gratis aan de slag met de befaamde en populaire Blackout-modus van de game. En er is nog goed nieuws voor de (beginnende) Blackout-spelers.

Niets zo vervelend als sterven in een Battle Royale-game, weer naar de lobby moeten gaan en wachten tot de start van een nieuw spelletje. Zeker wanneer je in teamverband speelt is het best vervelend wanneer je teammakkers het vertikken van je te reviven. Daar heeft Treyarch nu een leuk alternatief voor opgesteld: respawns.

Tezamen met de start van de zeven dagen durende free trial voor Call of Duty: Black Ops 4's Blackout-modus start Treyarch ook met een LTM Respawn. Deze krijgt als omschrijving Down But Not Out-mode mee, dewelke momenteel beperkt is tot de squads-only LTM. Deze laat spelers toe hun gevallen 'kameraden', na elke nieuwe collapse (wanneer de cirkel zich weer naar een nieuw gebied verplaatst), te doen respawnen. Uiteraard spreekt het voor zich dat minstens 1 teamlid nog in leven moet zijn om zijn makker te reviven.

Down But Not Out is reeds live op de PlayStation 4-versie van de game, en binnenkort ook op pc en Xbox One. De LTM-modus is speelbaar tot 30 januari dus het moment om je Blackout-skills op te vijzen!

 

Releasedatum
12/10/2018
Beschikbaar voor