Black Ops 4 gaat voor split-screen, ook in Blackout-modus

vr 12/10/2018
Praga
0 reacties

Activision, en vooral Treyarch, hebben het weer netjes klaargespeeld. Black Ops IIII krijgt overal mooie scores. Het zal de teams dan ook een stevige klop op de schouder zijn dat hun noeste arbeid de moeite waard geweest is.

Zo merkten wij bij het uitproberen van de Blackout-modus in de retailversie op dat je deze ook in split-screen kan spelen met een vriend, en dat op hetzelfde scherm. Niets plezanter dus dan met je zoons of vrienden die op bezoek komen een potje Blackout te spelen in dezelfde ruimte, naast mekaar in de zetel en op hetzelfde scherm.

Geen gedoe met headsets of met 'vreemden' spelen in duo, maar gewoon lekker met je eigen maten of kinderen, de mijne zijn 20+, een avondje pret te beleven terwijl moeder naar haar favoriete series kijkt. Enige nadeel, nuja nadeel, is dat als de ene dood gaat, de andere dus even alleen voortspeelt en de 'dode' moet wachten. Maar bon, die kan dan een extra pintje halen ondertussen.

Op deze wijze heeft Black Ops IIII dus weer een streepje voor op de concurrentie, vooral PUBG en Fortnite. Wij zijn alvast benieuwd of Blackout deze van de troon gaat stoten, of een serieuze hap uit de spelers aantallen zal nemen.

 

Releasedatum
12/10/2018
Beschikbaar voor