BioWare is weer wakker en geeft info over nieuwe Anthem-update

za 01/06/2019
Praga
0 reacties

Na een wekenlange periode van stilzwijgen, en het feit dat de fans en spelers de game zelf al dood hadden verklaard, is BioWare terug wakker geschoten. Vandaag komt de studio naar buiten met nieuwe informatie over een nieuwe update en het missing-in-action Cataclysm event...

Volgens Anthem community manager Jesse Anderson, krijgen we binnenkort een eerste blik op Cataclysm en komt er een nieuwe publieke test server (PTS) waarop spelers feedback kunnen geven. (Alsof ze al niet genoeg feedback kregen waar ze niets mee gedaan hebben voeg ik daar zelf boos aan toe!)

Jesse Anderson zelf zegt:"In plaats van [de Cataclysm] te rushen, wilden we de tijd nemen om feedback te krijgen van de fans en deze te verwerken tijdens de ontwikkeling. Om dat efficiënt te kunnen aanpakken, brengen we een Public Test Server (PTS) uit op pc, waar je de content kunt zien en testen terwijl deze ontwikkeld wordt, en je meteen feedback kan geven. Hoewel dit niet meteen alle huidige problemen oplost, willen we van de fans en spelers blijven horen terwijl we verbeteringen aanbrengen in Anthem - en de PTS is een geweldige manier om dat te doen."

De update zelf die voegt onder andere nieuwe Legendary Missions toe aan de Emerald Abyss, komt met verbeterde Freeplay-features waaronder fast travel, aangevuld met diverse wapen- en enemy balance tweaks.

Wil je ze allemaal even zien, dan kan je dat doen via de officiële pagina.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor