BioWare gaat Anthem heruitvinden

di 11/02/2020
Praga
0 reacties

Anthem, een game waar zo veel van werd verwacht, maar die nauwelijks de (misschien te) hoge verwachtingen kon inlossen. Jammer, heel jammer want de game had (en heeft nog steeds) potentieel. BioWare belooft nu dat het de game zal heruitvinden...

En waarom zou het niet lukken? Kijk maar naar For Honor, The Division 2 en Rainbow Six Siege waar Ubisoft er ook stevig naastzat. Of wat te denken van Square-Enix' Final Fantasy XIV Online? Een game die eveneens een extreme make-over kreeg, en letterlijk als herboren weerkeerde. En dan hebben we het nog niet gehad over die andere hype, namelijk No Man's Sky dat ook belabberd begon maar nu meer dan de moeite waard is om te spelen. Dus waarom zou dat niet lukken met/voor Anthem?

Casey Hudson, BioWares General Manager, belooft nu op zijn communicantenzieltje dat hij een dedicated team op de game zal plaatsen. Dit team moet heel wat zaken aanpakken en rechttrekken. Denk hier onder andere aan het verbeteren van het lootsysteem, betere long-term progressie, een meer bevredigende end game-ervaring, de core gameplay aanpakken, uitdagende challenges met zinvolle rewards, en ga zo maar even door. Het zal volgens hem ook de bedoeling worden om de game te heruitvinden in plaats van uit te pakken met update na update.

Ondertussen zouden spelers reeds een paar verbeteringen/aanpassingen moeten voelen zoals een stabielere spelervaring, performance en zogenaamde quality of life-aanpassingen.

Laat ons hopen dat BioWare er dus alsnog in slaagt om (vooral) zijn beloftes na te komen... De toekomst zal het uitwijzen.

 

 

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor