Betrouwbare bronnen hinten naar een pc-release van de PS4-exclusive Bloodborne

Na Death Stranding en Horizon Zero Dawn lijkt er nóg een PlayStation 4-exclusive z'n horizonten te verruimen. Verschillende (betrouwbare) bronnen in de industrie hinten dat Bloodborne zal verschijnen op pc.

Zo lieten zowel Twitter-gebruiker Wario64 als ResetEra-lid Jawmuncher zich uit over een pc-release van Bloodborne. Streamer Sloth Mom bevestigt het zelfs expliciet: "Ja, Bloodborne komt naar pc, dit is me bevestigd door een heel betrouwbare bron en ik heb enorm veel vertrouwen in de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de port, je zal niet teleurgesteld zijn. Het is echt aan het gebeuren."

Die ontwikkelaar zou zomaar eventjes het Amerikaanse Bluepoint Games kunnen zijn, die eerder al remasters en ports maakte van games als God of War 1 en 2, Shadow of the Colossus, de Uncharted-games en Metal Gear Solid. Sloth Mom verklaarde dat het nieuws normaal gezien bekendgemaakt zou worden op het PlayStation 5-event - zou Bloodborne dan ook een PS5-port krijgen? - dat nu is uitgesteld wegens het aanhoudende racisme en politiegeweld in de VS. "Op een officiële bekendmaking hoeven we niet lang meer te wachten", zo liet ze nog weten.

Hier nog eens de launch trailer van de PS4-versie:

 
Releasedatum
03/25/2015
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments