Bethesda's Fallout 76 premium service heet Fallout First

do 24/10/2019
Praga
0 reacties

Bethesda pakt voor het reeds fel gecontesteerde Fallout 76 uit met een nieuwe betalende premium subscription service. Deze gaat door het leven als Fallout First, en kost je net geen 100 euro per jaar...

Het goede nieuws is dat deze service, die vandaag werd aangekondigd via de Bethesda-blog, een heleboel fan-requested features bevat, het slechts nieuws is dat deze verstopt zitten achter een paywall. Kort samengevat, we geven de community wat ze wil, maar doen ze er wel voor betalen...

Bethesda biedt deze premium service, Fallout First dus, aan voor 12,99 euro per maand, zo'n 99 euro per jaar. Hiervoor krijg je dan je subscription, aangevuld met 1650 Atoms (de game’s premium currency), de Ranger armor set uit New Vegas, exclusieve member iconen en emotes, en nog wat extra content.

En de wensen van de fans die dus verstopt zitten achter deze betalende service zijn onder andere private servers en een plek om (ongelimiteerd) je crafting materials bij te houden, namelijk de scrapbox.

Private Worlds, de private servers dus, laten spelers toe solo of samen met zeven vrienden de spelwereld te verkennen. De scrapbox biedt je dan een veilig plek om zoveel crafting materialen bij te houden, zonder limiet. Daarbovenop krijg je ook nog eens een pre-built kamp met daarin een stash, bed en andere items.

Hoeven we nog te vertellen dat de community alles behalve blij is met deze aankondiging? Tel daar nog eens bij dat ook de recent aangekondigde Wastelanders DLC, met daarin dus NPC's van vlees en bloed, uitgesteld werd en je kan begrijpen waarom de fans zich dus wederom in hun gat gebeten voelen door Bethesda.

Releasedatum
14/11/2018
Beschikbaar voor