Bethesda is volop een nieuwe Fallout aan het teasen

wo 30/05/2018
Lazlo
0 reacties

Fallout-fans zullen het intussen wel weten: Bethesda - de uitgever van The Elder Scrolls, de nieuwste DOOM en (uiteraard) de huidige generatie Fallout-games - is volop een nieuwe titel aan het teasen. Al sinds gisterenavond kan je op het Twitch-kanaal van de publisher een Vault-Tec bobblehead bewonderen voor een beeldscherm met de iconische Fallout-huisstijl; "please stand by".

Met andere woorden: Bethesda staat op het punt een nieuwe Fallout aan te kondigen. Of het een volwaardige nieuwe titel in de reeks zal zijn, is natuurlijk de vraag.

Onze hoofdredacteur Praga zet zijn geld alvast op een HD remaster van Fallout: New Vegas. Veel fans schreeuwen dan weer dat het een Switch-port van Fallout 4 zal zijn. Anderen hopen (niet zo stilletjes) op een remaster van Fallout 3 op de huidige generatie consoles.

Bethesda kennende, zullen we 24 uur na de start van deze teaser een aankondiging krijgen. Nog even wachten dus. Intussen ligt de bobblehead lekker ingestopt te slapen, klaar voor het grote nieuws van morgen (ofwel vanavond, dus, voor ons).

 

Bekijk een live video van Bethesda op www.twitch.tv

Releasedatum
10/11/2015
Beschikbaar voor