Bethesda excuseert zich voor Fallout 76 met gratis compensatie

zo 23/12/2018
Yannick
12 reacties

Bethesda heeft reeds statements vrijgegeven over de staat van Fallout 76, maar een echte verontschuldiging was tot nu toe netjes ontweken. Voor de feestdagen probeert Bethesda dit recht te trekken door iedere Fallout 76-speler te compenseren.

In een tweet werd bekendgemaakt dat iedereen die inlogde op Fallout 76 in 2018 beloond zal worden met de Fallout Classic Collection op de pc. Begin januari zal je de collectie kunnen claimen. De bundel omvat Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics. De aanbieding zal aan het eind van januari afgesloten worden, dus je moet er snel bij zijn.

Een beetje laat misschien, maar Bethesda was zeker verplicht een soortgelijke actie te ondernemen om niet in hetzelfde vaarwater als EA terecht te komen bij de consumenten. Zijn jullie blij met deze compensatie?

Releasedatum
14/11/2018
Beschikbaar voor

12reacties

Compensatie? "Sorry our newest game sucks ass, here are 3 old games that go for a few bucks on steam." De meeste fallout fans (me included) heeft die games al, en de nog grotere fans komen daarvandaan!
Compensatie....bah!
Edit: 24/12/2018: €5.99 op steam, voor de steam sales. Orgineel €10 per game

Rating:0

Ben eens benieuwd, al veel slechte kritiek over gehoord.Nu ja, tegenwoordig worden we dan ook meer veeleisender. Heb deze dan toch besteld in korting via bol.com omdat ik op de vorige fallout game me toch redelijk heb geamuseerd, bijna 300 uren.

Rating:0

300uur is weinig tegenover hoeveel de meeste (mezelf inc. ) deze hebben gespeeld, hier vielen de bugs nog mee (hoewel deze wel eens voorkwamen) ik heb nu +-2 weken fallout 76 en op het begin weinig tot geen last gehad met bugs

Rating:0

(hoewel ik van andere hoorde dat zij dit wel hadden) rond lv 25 (character) begon ik veel problemen te ondervinden, connectie met server verliezen, letterlijk aantal keer een half uur in een loading creen gezeten

Rating:0

(wanneer ik de powerplant in ging via een van de cooltowers) waarna ik uiteindelijk fallout geforceerd heb moeten uitschakelen (+- 3 keer gebeurt) meerdere lags gehad ( thuis heb ik een verbinding van 20mbs up en 200mbs down)

Rating:0

dit meerdere keren een suport msg gestuurd met alle nodige informatie, waarna ze me vragen om aan mijn kant het voledige netwerk te herstarten, een vast ip in te stellen een dns in te stellen , etc. hierbij gaven ze wel uitleg hoe dit moest maar

Rating:0

laat staan dat iemand dit zou krijgen in een mail die niets tot weinig afweet van deze instellingen (dit zou helemaal niets mogen te maken hebben met conectieproblemen met de servers ( buiten eventueel netwerk te herstarten (modem, router, etc.)))

Rating:0

dit lijkt me eerder dat ze de problemen aan de kant schuiven en het in de consumenten hun schoenen terug duwen zoals ze blijkbaar met fallout 4 (de bugs en mankementen) hadden gedaan

Rating:0

sorry voor de meerdere reactis, er wordt blijkbaar maar 300 tekens toegestaan en ik zat aan 13-- xD

Rating:0

en zoals deltedstoyer zei de classic fallout games 1-2-tactics stelt weinig voor in het niveau dat de games tegenwoordig zijn.
dit toont helaas dat ze nogmaal de goedkoopste uitweg zoeken, hoewel dat we niet zeker kunnen

Rating:0

zijn waarom dat ze fallout 76 in zo'n slechte staat hebben uitgebracht is dit erg spijtig en dit ging ten koste van het vertrouwen en intresse in Bethesda.
al waar ik op kan hopen is dat er alsnog een fallout 5 zou uitkomen (Bethesda of een andere

Rating:0

contracter) die terug hoop en vreugde in de fallout comunity brengt.

(correctie) sorry voor de meerdere reactis, er wordt blijkbaar maar 300 tekens toegestaan en ik zat aan 20** xD

Rating:0