Betalende Nintendo Switch-service moet verwachtingen inlossen

di 13/02/2018
Michael
1 reacties

In een uitgebreid Q&A-moment met enkele Nintendo-medewerkers heeft het Japanse bedrijf een tipje van de sluier gelicht omtrent de betalende Nintendo Switch-service die binnenkort beschikbaar zal zijn.

Nu kan je nog gratis online gamen met je Switch, maar daar komt verandering in. Net zoals Xbox Live Gold en PlayStation Plus vereisten zijn om op de desbetreffende platforms online te gamen, zal dat ook op de Switch gebeuren. De vraag die we ons moeten stellen, is waarmee Nintendo als extraatje uit de hoek zal komen. Gratis games zijn namelijk zowat de standaard geworden als extraatje bovenop de mogelijkheid tot online gamen.

Tatsumi Kimishima en Shinya Takahashi geven toe dat er heel wat tijd in dat nieuwe platform kruipt. Het moet dan ook opbrengen, maar dat zal lukken aangezien het de verwachtingen van de games perfect inlost. 

Beide Nintendo-iconen vertelden dat we vooral 'anders' zullen gamen. We weten dat we enkele oudere games zullen kunnen herbeleven, maar wat er voor het overige nog zal worden toegevoegd ... Dat is erg onduidelijk. Eindelijk een achievement-systeem, maandelijks gratis games of nog iets anders? We zijn benieuwd, en een aankondiging komt er snel aldus Nintendo zelf.

1reactie

Een achievement systeem daar zit geen enkele Nintendo fan op te wachten. Gratis klassiekers dat mag wel. En waar blijft de virtual console voor Switch?

Rating:0