Ben jij de beste FIFA-speler van het moment?

do 06/09/2018
Praga
0 reacties

In mei van dit jaar ging de vzw Jo-krew, een beginnende esports-organisator, op zoek naar de beste FIFA-speler van Vlaanderen. En de heren hebben de smaak bljjkbaar te pakken want nog geen 5 maanden na hun eerste editie komt er een, jawel, tweede editie. Zonet ontvingen wij onderstaande informatie die we graag met jullie, en zeker de FIFA-liefhebbers delen.

Op zaterdag 22 september 2018 tovert de Jo-krew Club de B opnieuw om tot dé e-voetbaltempel van België. Na een daverende eerste editie, kunnen ze nu in totaal 80 gamers  ontvangen!
Naast een 1v1 toernooi pakt de Jo-krew deze keer ook uit met een 2v2 competitie. De winnaars gaan net zoals vorige keer naar huis met een van de fantastische prijzen.

SPELVERLOOP 

Om 11u30 gaan ze van start met het 1v1 toernooi. Na de poulefases en de brackets wordt de finale voorzien omstreeks 17u15. Om 18u start dan het 2v2 toernooi. De finale van deze competitie wordt voorzien omstreeks 23u20.

RANDANIMATIE

Tussen de matchen door voorziet de organisatie ook ruimte voor ontspanning. Naast een virtual reality stand waarmee je jezelf kunt verplaatsen naar een virtulele spelwereld, zal iedereen ook kunnen genieten van een hapje en een drankje in hun sportcafé. Voor de extreem dorstigen stellen ze weer een bierpongtafel ter beschikking.

WAAR & WANNEER

's Gravenwinkelstraat 5, 8820 Torhout
Zaterdag 22 september van 11u tot 23u30

TICKETS

Tickets zijn beschikbaar via de officiële website. De toegang voor bezoekers is gratis.
Volg hun Facebook-pagina en blijf steeds op de hoogte van alle updates!

Releasedatum
28/09/2018