Belgian Taz speelt hoofdrol op League of Legends-toernooi in Brazilië

do 28/11/2019
Praga
0 reacties

Onze landgenoot Belgian Taz gaat tijdens op de wereldfinale van Red Bull Player One in Brazilië hard tegen hard in de midlane. En dat kan je nu zaterdag live volgen!

Red Bull Player One? Dat is League of Legends, maar met een twist. Geen teams, maar wel keiharde actie in de mid lane, één tegen één.

Na vier online qualifiers met meer dan 300 deelnemers en de nationale finale op GameForce won Nicky 'Belgian Taz' Riat uit Brussel de allereerste Belgische editie. Zijn prijs was een ticket naar de wereldfinale in Sao Paulo in Brazilië. En dat is dit weekend!

Belgian Taz heeft alvast veel vertrouwen in de goede afloop: "Mijn strategie voor de wereldfinale in Brazilië is simpel: gewoon gaan voor pure skills! Het gaat ook niet anders. Je kan niet rekenen op teamleden en krijgt maar één kans! Ik heb heel wat ervaring op toernooien - ook met mijn voormalige team Brussels Guardians - maar zo'n 1v1 is toch altijd iets anders. Bring it on Brazil!

Belgian Taz moet op zaterdag 30 november 2019 aan de bak tegen 29 andere nationale winnaars. Op zondag 1 december speelt hij dan hopelijk de finale.

(Live kijken kan op zaterdag 30 november 2019 van 17 uur tot middernacht op Twitch. Ook de finales (hopelijk mét Belgian Taz) kan je daar kijken, van 17 uur tot middernacht op zondag 1 december 2019)

Watch live video from RedBull on www.twitch.tv