s
r

Bayonetta komt zeer spoedig naar pc

Het is dan eindelijk zover: de eerste Bayonetta komt naar pc.

De game is al jaren beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii U. Gamers die exclusief op hun pc spelen en zodoende altijd buiten de boot vielen, zijn nu dus eindelijk ook aan de beurt. SEGA en Platinum Games hebben niet alleen onthuld dat een pc-port onderweg is: het is zelfs zo dat deze op 11 april al verschijnt.

Vanochtend is er al een 8-bit-versie van de game op Steam verschenen. Waar dit eerst op een 1 aprilgrap leek, blijkt deze nu dus te dienen als teaser voor de pc-port. Op de website van SEGA is de countdown timer geplaatst die de releasedatum onthult, met op de achtergrond artwork van de eerste Bayonetta. Van het tweede deel in de Bayonetta-franchise hoeven we voorlopig helaas geen port te verwachten: die titel was exclusief voor Wii U en Nintendo heeft een deel van de rechten nog ferm in handen.

3 reacties

Komaan Nintendo, laat Bayonetta 2 los <3

Rating:0

Amai wat een onzin, ik lees ook nog eens een bericht op 9lives. Is dit de HLN van het games wereldje?

Er is geen aanwijzing dat het over een port gaat van Bayonetta 1, noch is er duidelijkheid over wat soort exclusiviteits clausule er bestaat tussen Sega/Platinum en Nintendo omtrent Bayonetta 2.

Rating:0

Dit soort belachelijk speculatie heeft niemand iets aan buiten een hoop verwarring.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments