Awesome in Street Fighter? Schrijf je dan in voor Red Bull Kumite!

vr 20/07/2018
Praga
0 reacties

Op zaterdag 6 oktober 2018 spelen 64 gamers in Brussel voor een plek in de Last Chance Qualifier in Parijs. Haal jij de beste combo’s boven?

Red Bull Kumite? Dat is Street Fighter V op het allerhoogste niveau. In een kooi.

De beste 16 gamers wereldwijd spelen er op het scherp van de snee voor duizenden mensen, de titel en eeuwige roem. En waarom geen Belg die wint? 64 landgenoten kunnen immers hun favoriete personage laten aantreden, de juiste tactiek kiezen en hun reflexen showen tijdens onze allereerste Belgische Qualifier op zaterdag 6 oktober 2018 in bokszaal Emergence XL in Brussel. Om zich daar met de ene combo na de andere een weg te banen naar de ultieme World Final in Frankrijk.

De winnaar van de Red Bull Kumite Belgium Qualifier mag op 10 november 2018 zijn favoriete personage laten aantreden in de Last Chance Qualifier in Parijs. Daar strijd hij - of zij natuurlijk - tegen 256 spelers van over heel de wereld voor een plek bij de Final 16. Hiervoor worden 14 spelers reeds officieel uitgenodigd. De twee overige plaatsen worden ingenomen door de 2 grote winnaars van de Last Chance Qualifier.

Inschrijven?

Verdedig jij straks onze Belgische driekleur met je Street Fighter skills? Schrijf je dan snel in via www.redbull.be/kumite . Deelnemen kan vanaf 16 jaar en kost je €10 per registratie. Daarvoor krijg je van ons ook een goodiepakket inclusief officieel Red Bull Kumite T-shirt voor in ruil. Snel zijn trouwens, want vol is vol!

Meer informatie & inschrijven via www.redbull.be/kumite of naar de officiële Facebook-pagina.