Assassin’s Creed Rogue HD heeft PS4/XOne-rating te pakken

wo 06/12/2017
Praga
0 reacties

In 2014 verscheen Assassin’s Creed Rogue op PlayStation 3 en Xbox 360. Het ziet er echter meer en meer naar uit dat we in maart 2018 opnieuw van deze titel zullen kunnen genieten, maar dan in HD en op zowel PlayStation 4 als Xbox One.

De 18e eeuw, Noord Amerika. Shay Patrick Cormac is een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat, tussen het geweld van de Franse en Indiase oorlog door, een duistere transformatie, dat de toekomst van de broederschap voor altijd verandert.

Na een ruzie over een missie die tragisch afliep, wordt Shay verraden door de Assassins die hem proberen te vermoorden. Na aan de kant gezet te zijn door zijn broeders, maakt Shay het zijn doel om elke Assassin die zich tegen hem keerde te vermoorden, om zo de meest gevreesde Assassin jager ooit te worden.

Ubisoft zelf houdt de lippen stijf op mekaar, maar na de diverse lekken bij Italiaanse retailers, en het feit dat de game een rating gekregen zou hebben in Korea, worden de geruchten alsmaar luider. Nog even wachten op een officiële verklaring van Ubisoft dan maar?

Hieronder nog eens de launch trailer voor Assassin's Creed Rogue uit 2014.

 

Releasedatum
20/03/2018
Beschikbaar voor