Anthems default Defender rifle is beter dan het level 45's masterwork Ralner's Blade rifle

do 07/03/2019
Praga
1 reacties

Oeps! Heb je heel wat tijd gestoken in het grinden en zoeken naar materialen om Anthems endgame met een superwapen aan te pakken, blijkt dat al je moeite voor niets is geweest en dat je level 1 default Defender-wapen het beste wapen uit de game blijkt te zijn...

Volgens een recente post op Reddit, geplaatst door redditor YeetLordSupreme, zouden de schadenummers die je boven tegenstanders ziet verschijnen als je hen raakt, zouden deze niet overeenkomen met de effectieve schade die ze toebrengen. Het bewijs hiervan is de door YeetLordSurpreme geuploade gif (check hieronder) waarin hij zijn level 45 masterwork Ralner's Blade rifle vergelijkt met een level 1 common Defender rifle.

BioWares technical design director Brenon Holmes repte zich als de bliksem naar de desbetreffende thread om te verkondigen dat het hier om een aaneenschakeling van bugs zou gaan. Hij zegt daarover "This is not intended, something ain't right here,". Ook BioWares community manager was er als de kippen bij om te vertellen dat het team reeds druk in de weer is met een patch om dit probleem aan te pakken.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor

1reactie

De game is goed uitgetest geweest.

Rating:0