Anthems Act One post-launch content uitgesteld

wo 24/04/2019
Praga
0 reacties

BioWare zit helemaal niet op schema wat betreft de voorziene releases voor hun beloofde post launch content. Het team heeft het plan opgevat om de game, zoals die nu is, in de eerste plaats te perfectioneren en vlot te doen draaien voor het met nieuwe content naar buiten komt.

Wat betreft het goede nieuws, daar kunnen we zeggen dat we dankzij de 1.1.0-update nu aan de slag kunnen met een nieuwe Stronghold (dungeon), namelijk Sunken Cell, eens je de hoofdverhaallijn hebt uitgespeeld. Daarnaast kunnen we van overal in de spelwereld terecht in de Forge om onze Javelin te pimpen, kunnen we nieuwe missies opstarten zonder dat we daarvoor eerst naar onze basis moeten en kunnen we alle contracts samen oppikken in plaats van contract per contract. Op zich niet slecht vinden we dan aangezien we meer tijd zullen doorbrengen in de spelwereld dan in de basis.

Daarnaast echter is er het slechte nieuws, de beloofde content komt niet zoals gepland... Cataclysm, een van de beloofde features in Anthems Act One post-launch content zal later verschijnen dan voorzien. Ook achteruitgeschoven werden de game's mastery system, guilds, nieuwe legendary missies, wekelijkse stronghold challenges, leaderboards en extra freeplay events.

Zeker het uitstel van de beloofde vierspeler raid is voor veel spelers een doorn in het oog. Zit je de hele tijd te grinden, je gear en wapens te upgraden om klaar te zijn voor de raid met je maten, krijg je te horen dat het er niet meteen van komt.

Wanneer deze content dan wel zal verschijnen, dat is niet geweten. Lead producer Ben Irving en live services baas Chad Robertson beloven via hun blog (Reddit) dat we in mei meer info mogen verwachten.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor