Als het van Tony Hawk afhangt dan komt er ook een remaster van Tony Hawk's Pro Skater 3 en 4

Het is nog, heel even, wachten op de release van de remake van Tony Hawk's P¨ro Skater 1 en 2, maar Tony zelf heeft nog meer straffe plannen.

Als het van de Birdman zelf afhangt, dan komt er ook een remake van Tony Hawk's Pro Skater 3 en 4. Iets waar wij alvast niet nee tegen zeggen.

In een interview vertelt Tony Hawk: “this is just the start…with that baseline we’re hopefully going to be able to help remaster other titles, Pro Skater 3 and 4 even, and start to work on a new direction. That’s ultimately the goal for me.”

Uiteraard zal dit voor een groot deel afhangen van de verkoop van de remake van de eerste twee games, maar wat ook een bepalende rol zou kunnen spelen is een heel apart beestje genaamd nostalgie. Geef nu zelf eerlijk toe, wie heeft er geen zin in een remake van deze legendarische klassiekers? Skaten en de gekste stunts uithalen op een soundtrack waar je nooit genoeg van krijgt?

Tony Hawk Pro Skater 1 en 2 zal sowieso de oude(re) fans van de reeks aanspreken, maar laat ons ook niet vergeten dat er nog een hele generatie jonge(re) skaters is die reeds jaren zit te wachten op een steengoede skateboardgame.

 

Hawk zegt ook dat hij het ziet zitten om een nieuwe richting uit te gaan met de serie, al voegt hij daar niet aan toe wat hij daarmee wil zeggen. Al is dat niet meteen goed plan vind ik persoonlijk. Ook ik haakte af toen de studio met Tony Hawk’s Underground 1 en 2 op de proppen kwam. En met de release van Tony Hawk: Ride was mijn goesting helemaal over...

Maar wat betreft die remake van nummertje drie en vier, daar heeft den Tony helemaal gelijk in!

Releasedatum
09/04/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments