Alle Battlefield 1-spelers kunnen de komende dagen gratis aan de slag met enkele gereleasete DLC

di 16/01/2018
Lazlo
0 reacties

Bezit je de basegame van Battlefield 1 en twijfel je jouw zuurverdiende centen naar de Premium Pass of één van de individuele DLC te gooien? Dan heeft EA goed nieuws voor je, want voortaan kan je gratis aan de slag op de Prise de Tahure map. Aanvullend is er een hoop content van de verscheidene reeds gereleasete DLC die je tussen 16 en 22 januari gratis kan proeven.

De Prise de Tahure map is een onderdeel van de in 2017 gereleasete They Shall Not Pass-uitbreiding. Op dit slagveld kom je in een stedelijk gebied terecht in het holst van de nacht. Adrenaline inducerende actie verzekerd, dus.

Daarnaast kan je als eigenaar van de basegame dus ook nog tot 22 januari proeven van enkele andere DLC-content. In het kader van de Gallopoli Trials zullen alle spelers in de komende periode een deel van de Turning Tides-content kunnen spelen, die kadert in elementen van They Shall Not Pass en In the Name of the Tsar.

De Zeebrugge en Heligoland Bight maps, British Empire Royal Marine, en een C-Class Airship zijn trouwens nog op komst in het kader van die Turning Tides-content. Een deel van Turning Tides verscheen vorig jaar al. De rest komt deze maand nog live.

DICE belooft ook dat er meer info over de nieuwe DLC Apocalypse op komst is. Dat is de laatste van de vier aangekondigde Battlefield 1 DLC. Later meer hierover, dus!

 

Releasedatum
21/10/2016
Beschikbaar voor