s
r

2K's pas aangekondigde Sid Meier’s Civilization VI - New Frontier Pass bevat een heleboel extra content

De Civilization-games worden door kenners nog steeds omschreven als het beste wat het genre te bieden heeft. Het feit dat de game er met Sid Meier’s Civilization VI - New Frontier Pass een heleboel nieuwe content bij krijgt, zal hen dan ook als muziek in de oren klinken.

Sid Meier’s Civilization VI - New Frontier Pass is een nieuwe season pass, goed voor acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, zes nieuwe spelmodi en nog heel wat extra's. De content verschijnt tussen 21 mei 2020 en maart 2021, wat dus wil zeggen dat je om de twee maanden op extra DLC kan rekenen.

The Civilization VI - New Frontier Pass, die je 39,99 euro kost, verschijnt op Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows pc, Mac en Linux. Later komen ook de mobiele platformen aan de beurt. Het zal ook mogelijk zijn om elke DLC apart aan te schaffen.

De eerste DLC, genaamd Maya & Gran Colombia Pack, voegt leiders toe uit de betrokken beschaving, een nieuwe Apocalypse-spelmodus, nieuwe City-States, grondstoffen en Natural Wonders, en dit op 21 mei.  

Iedereen die de Civilization VI - New Frontier Pass aanschaft ontvangt exclusieve bonussen waaronder de Teddy Roosevelt en Catherine De Medici Persona Packs. Als onderdeel van de algemene roadmap voor Civilization VI kan je ook rekenen op gratis updates tussen de DLC-packs door, waaronder nieuwe mappen, scenario's, balance updates en meer. Dit alles voor iedereen die de game in zijn bezit heeft.

Civilization-spelers zullen zich dus niet vervelen de komende maanden, corona of geen corona.

 

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments