100 euro per jaar voor alle EA-topgames op pc

Nieuwe service Origin Access Premier

vr 27/07/2018
Michael
0 reacties

Tijdens de E3-beurs vorige maand besprak EA hun geüpgradede versie van Origin Access. Nu zijn alle details eindelijk gekend en vanaf volgende weel zal de nieuwe service, Origin Access Premier, beschikbaar zijn.

Met de Origin Access-abonnementen van vandaag krijg je 10 % korting in de Origin-winkel, de kans om tien uur lang de nieuwste games te spelen, die je dan ook vijf dagen op voorhand kan uittesten, en toegang tot de Vault. Daarin zitten standaard vele gratis games en die wordt regelmatig uitgebreid.

Dat pakket wordt naar Origin Access Basic omgedoopt en dat zal 5 euro per maand kosten, of 30 euro voor een jaarabonnement.

De nieuwe service, Origin Access Premier, kost 15 euro per maand of 100 euro per jaar, maar de voordelen zijn uiteraard beter. Vijf dagen voor de lancering kan je met nieuwe games aan de slag, maar ditmaal voor onbepaalde duur. De 10 % korting in de Origin Store blijft ook aanwezig, want niet elk spel zal van de Premier-feature gebruikmaken. Tot slot blijft ook The Vault bestaan.

EA zet vooral NFL 19, FIFA 19, Battlefield V en Anthem in de kijker als grootste games die je via dit nieuwe platform zal kunnen spelen. 

Origin Access Basic/Premier blijven pc-exclusieve diensten.