Razer lanceert draadloos toetsenbord en muis voor Xbox One

do 20/12/2018
Praga
0 reacties

Razer lanceert de Razer Turret for Xbox One, een toetsenbord-muiscombinatie waarmee gamers draadloos kunnen gamen op hun Xbox One-console. Het toetsenbord is voorzien van Razer Mechanical Switches en een speciale Xbox-toets waarmee het Xbox One-dashboard wordt geopend. De muis is gebaseerd op de Razer Mamba Wireless en bevat Razer Mechanical Mouse Switches en een 5G optische sensor. De Razer Turret for Xbox One is ook compatibel met pc.

Onderstaande informatie komt uit bijgevoegd persbericht.

De Razer Turret for Xbox One zorgt voor betrouwbaar gamen vanaf de bank dankzij de snelle en stabiele 2,4 GHz draadloze verbinding via één dongle voor muis en toetsenbord. De batterij gaat tot 40 uur mee op een enkele lading.

Dankzij Xbox Dynamic Lighting en Razer Chroma-technologie hebben console-gamers nu toegang tot het grootste ecosysteem voor verlichting, met tot 16,8 miljoen kleurenopties en lichteffecten voor hun toetsenbord en muis. Daarnaast werkt Razer samen met ontwikkelaars om in-game ondersteuning te bieden voor Xbox Dynamic Lighting en Razer Chroma. Dit zorgt voor meeslepende ervaringen in spellen zoals “X-Morph-Defense”, “Vermintide 2” en meer.

Het toetsenbord is voorzien van Razer Mechanical Switches. Deze zijn duurzaam en betrouwbaar met een levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen. Een speciale Xbox-toets opent direct het Xbox One-dashboard en zorgt voor probleemloze bediening.

De meegeleverde muis is gebaseerd op de populaire Razer Mamba Wireless. De muis heeft een geavanceerde 5G optische sensor en Razer Mechanical Mouse Switches met een levensduur van 50 miljoen muisklikken.

Het muisoppervlak is handig verborgen onder het toetsenbord en kan worden uitgeschoven voor gebruik en vervolgens worden ingetrokken voor opladen en opslag. De ingebouwde ergonomische polssteun zorgt voor extra comfort.

De Razer Turret for Xbox One, die je net geen 250 euro kost, is ook compatibel met de pc (Windows 10), waardoor gamers kunnen schakelen tussen spelen op pc en op console.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor