Razer komt met Stormtrooper-editie van randapparatuur

ma 06/05/2019
Praga
0 reacties

In samenwerking met het Star Wars-merk brengt Razer een Stormtrooper-editie van randapparatuur op de markt. Deze speciale editie omvat het mechanische toetsenbord Razer BlackWidow Lite, de draadloze muis Razer Atheris en de gaming-muismat Razer Goliathus Extended. Zij werden allemaal voorzien van het stijlvolle en vooral super coole zwart-witte Stormtrooper design.

Informatie volgens het persbericht

Het Razer BlackWidow Lite-toetsenbord en de Atheris draadloze muis schitteren nu in de beruchte Stormtrooper-look en bieden productiviteit en hoge prestaties voor zowel gamen als werken. De Razer Goliathus Extended gaming-muismat met Star Wars-design maakt de set compleet met een enorme oppervlakte. Klaar voor intense werksessies en gaming vol adrenaline.

Razer BlackWidow Lite geluidsarm mechanisch toetsenbord - Stormtrooper editie (109,99 euro adviesprijs)

De BlackWidow Lite is uitgerust met Razer Orange Mechanical Switches. Deze stille en tactiele schakelaars zijn ontworpen voor gaming en verrichten hun werk heel discreet. Door de toevoeging van O-ringen en individueel verlichte toetsen (met ‘true white’) kunnen gebruikers het toetsenbord aan hun smaak aanpassen en bijvoorbeeld stiller of helderder instellen. De Stormtrooper editie is voorzien van een Stormtrooper-geïnspireerde bovenplaat, een zwart-witte gevlochten kabel en het wapen van het Galaktische Imperium op de escape toets.

Razer Atheris draadloze muis - Stormtroop editie (69,99 euro adviesprijs)

De Razer Atheris is een draadloze muis van zakformaat met een enorm hoge signaalstabiliteit voor meer dan 300 uur continu gebruik* via een 2,4GHz Wi-Fi- of Bluetooth-verbinding. De nieuwe Stormtrooper editie integreert de iconische Stormtrooper helm met het ergonomische chassis van de Atheris muis. (*De looptijd van de batterij kan variëren afhankelijk van het type aansluiting.)

Goliathus Extended gaming-muismat - Stormtrooper editie (39,99 euro adviesprijs)

De Goliathus is Razers best verkopende zachte gaming-mauismat. Het gladde, strakke weefsel van de mat is geoptimaliseerd voor alle gevoeligheden en sensoren en zorgt voor snelheid en precisie. Razer heeft de muismat voorzien van een gestikt randje om uitrafelen en een rubberen basis om slippen te voorkomen. De Stormtrooper editie wordt geleverd in het iconische Stormtrooper design die de hele set kentekent.

 

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor