OMEN by HP blikt tevreden terug op Gameforce

wo 17/10/2018
Praga
0 reacties

Het voorbije weekend vond in de Nekkerhallen te Mechelen de grootste gamesbeurs van België, namelijk Gameforce, plaats. Een van de aanwezige standhouders was OMEN by HP en het moge duidelijk zijn dat zij heel tevreden waren.

Op GameForce organiseerde HP verschillende activiteiten. Je kon er onder andere met een speler van het CS:GO-team van Sector One gamen in de OMEN by HP-boksring. Daarnaast hadden ze William Boeva, Vlaamse stand-upcomedian en gamer, en ook tegen hem konden de aanwezigen gamen. Kon je hem verslaan, dan maakte je kans op een OMEN by HP-keyboard.

Onder de 80 exposanten was OMEN by HP aanwezig met een boksring. De indrukwekkende OMEN gaming portfolio werd tentoongesteld en de leden van Sector One waren aanwezig om de gaming experience nog meer tot leven te laten komen. Jill Masschelein, Marketing Manager Personal Systems HP Belux, had de volgende ervaring op GameForce: “GameForce was een groot succes voor OMEN by HP. We zagen een grote opkomst van gaming enthousiastelingen: meer dan 25 mensen hebben deelgenomen aan de Gaming Challenge met William Boeva. Daarnaast hebben we ontzettend veel positieve reacties gekregen op de OMEN gaming portfolio en dat is natuurlijk heel bemoedigend.

Hieronder wat sfeerfoto's van HP.

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor