NVIDIA pakt uit met gloednieuwe Big Format Gaming Displays

ma 08/01/2018
Praga
1 reacties

PC gaming maakt vandaag de sprong naar het grote scherm. Letterlijk. NVIDIA introduceert namelijk de zogenaamde ‘big format gaming displays’, of BFGDs.

Ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA hardware partners Acer, ASUS en HP, kennen de BFGDs een hoogwaardige 65-inch, 4K 120Hz HDR scherm met NVIDIA G-SYNC technologie samen met , werelds meest geavanceerde streaming device. Deze combinatie levert boterzachte, supersoepele game ervaringen en favoriete media streaming applicaties — en dat allemaal op een gigantisch scherm.

De schermen kennen een ultra-lage latency uitgevoerd met de nieuwste G-SYNC HDR technologie die een 120Hz refresh rate voortdurend synchroniseert met de beelden in de game. Deze ‘G-SYNC Variable Refresh Rate’ technologie zorgt voor een zeer responsieve, soepele, stottervrije meeslepende game ervaring die door geen enkel ander scherm van deze omvang geëvenaard kan worden. Aanvullend; de 4K HDR-display is uitgerust met een zogenaamde direct-array backlight, 1000-nit piekbelichting en DCI-P3 kleurengamma voor een ultieme beleving in visuele kwaliteit. Daarbij komen nog eens alle features van SHIELD TV die in de schermen zijn geïntegreerd – waaronder Google Assistant en NVIDIA GameStream.

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor

1reactie

heel veel potentie als prijzen zakken

Rating:0