Nvidia pakt uit met Fortnite-bundels

do 06/12/2018
Praga
0 reacties

Ben je op zoek naar een nieuwe grafische kaart voor je monster-pc, én ben je ook nog eens een dikke Fortnite-fan? Dan hebben wij, en zeker Nvidia, goed nieuws voor jou.

NVIDIA en Fortnite-ontwikkelaar Epic Games bundelen hun krachten, en pakken tezamen uit met een GeForce Fortnite bundel, met daarin uiteraard exclusieve Fortnite gear.

Gamers die een nieuwe GeForce GTX 1070 Ti, 1070, of 1060 grafische kaart, desktop pc of laptop met een dergelijke kaart aan boord aanschaffen, ontvangen 2000 V-Bucks en de NVIDIA speciale Fortnite Counterattack-set. Deze bestaat uit een zeldzame “Reflex” Outfit met “Response Unit” Back Bling, alsook een zeer bijzondere “Pivot” Glider en de “Angular Axe” pikhouweel.

Het upgraden van je grafische kaart kan een flinke impact hebben op de manier waarop je Fortnite speelt. Het upgraden van een GeForce GTX 960 naar een GeForce GTX 1060 resulteert in een verbetering van 74% qua Fortnite-prestaties. Een upgrade van een GeForce GTX 970 naar een 1070 levert tot wel 60% prestatieverbeteringen op. (Volgens NVIDIA)

De Fortnite bundel loopt tot 29 januari 2019, of zolang de voorraad strekt.

Daarnaast heeft NVIDIA ook nog onderstaande deals lopen geven ze ons even mee.

Monster Hunter World Bundel verlengd

Ze verlengen de Monster Hunter: World-bundel zodat ook tijdens de feestdagen gamers op jacht kunnen. Gamers die een GeForce GTX 1070 Ti, 1070, of 1060 - grafische kaart (dit geldt niet voor kaarten in kant en klare systemen) bij deelnemende partners aanschaffen, ontvangen de Fortnite bundel én een versie van Monster Hunter: World, met een waarde van 60 euro.

Koop GeForce RTX, Ontvang Battlefield V

Ter herinnering; vorige week hebben we aangekondigd dat gamers, die een nieuwe GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 of een GeForce RTX 2070- graphics card óf een desktop PC kopen van deelnemende partners, een gratis exemplaar van Battlefield V krijgen, met een waarde van 60 euro. Battlefield V is de allereerste game die gebruikt maakt van DXR ray tracing technologie.

Deze Battlefield V bundel loopt tot 7 januari 2019, of zolang de voorraad strekt.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor