Nvidia en Ubisoft bundelen hun krachten

di 31/01/2017
Praga
0 reacties

Hardwarefabrikant Nvidia en spellenmaker Ubisoft bundelen hun krachten en kondigen de Prepare for Battle-bundels aan.

Iedereen die een GeForce GTX 1080, GTX 1070 GPU, pc gaming systeem of laptop koopt, krijgt gratis Ubisofts For Honor of Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

For Honor, dat verschijnt op 14 februari brengt meedogenloze en bikkelharde actie tussen drie facties, namelijk Samoerai, Vikings en Ridders. Dit zowel in single als in multiplayer, en in gevechten waarbij tactisch denken en snelle reflexen van levensbelang zijn. Een vaste 60 FPS is dus geen overbodige luxe want niemand wil een stotterende framerate tijdens een intensief duel.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is Ubisofts allereerste militaire shooter ooit in een immens grote open spelwereld. Een wereld die je alleen kan doorkruisen met drie AI-partners, of wel met zijn vieren in co-op. Ontmantel het Santa Blanca-kartel en geniet van alle vrijheden bij het creëren en het aanpassen van je eigen Ghost, wapens en uitrusting.

Nvidia introduceert ook een makkelijkere manier om codes in te wisselen door de GeForce Experience, dit houdt in dat spelers niet meer te maken hebben met lange inlog-webpagina’s maar dat ze eenvoudig de code invoeren bij de GeForce Experience en dan wordt de game naar keuze automatisch toegevoegd aan hun Uplay-account.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor
Releasedatum
07/03/2017
Beschikbaar voor