MSI speelt voor kerstman en geeft gratis loot boxes weg

do 13/12/2018
Praga
0 reacties

MSI zit al helemaal in de kerstsfeer. Schaf je een gaminglaptop uit hun GE 75-serie aan, dan krijg je daar gratis loot boxes bij. Als je op zoek bent naar een gaminglaptop, en wat extra gratis goodies, dan weet je alvast waar te kijken. Maar wat heeft die GE 75 Raider-laptop allemaal onder de motorkap?

Vorig jaar hebben we de MSI GE73VR 7RF Raider uitvoerig op de testbank gelegd en beloond met een gouden beker. Onze conclusie luidde toen: “De MSI GE73VR Raider is een rasechte gaminglaptop die niet moet onderdoen voor gamingdesktops.” Het zou dus al verkeerd moeten lopen als de GE75 Raider 8RE het slechter doet.

Licht en makkelijk transporteerbaar

Het voordeel van laptops? Je kan ze overal mee naartoe nemen, een avondje gamen bij vrienden, een LAN-party bijwonen of makkelijk verplaatsen in huis. Bovendien nemen ze weinig plaats in, vreten ze geen stof en zijn ze handig op te bergen. Iets waar mijn vrouw alvast blij om is. Ze herinnert zich immers mijn rommelige en stoffige desktopperiode maar al te goed…

Qua gewicht (2,61 kg) en afmetingen (397 x 268.5 x 27.5 mm) komt de GE 75 me dus al flink tegemoet.

De GE75 is licht en makkelijk transporteerbaar

Uitgebreid kleurenpallet

De GE75 is de nieuwste laptop van MSI, met daarin hardware die zich richt op gamers. De laptop combineert een Nvidia GTX 1060 met een Intel i7-8750H processor, en tovert daarmee zeer straffe in-game prestaties op je scherm. Bovendien is deze laptop ook geschikt voor VR-gaming. Ook heeft de laptop - zoals ondertussen gewend van MSI - een ruim Steelseries-toetsenbord met de Per Key RGB-feature, waar je per toets de kleur bepaalt Dat levert een aangenaam en handig kleurenpallet op!

Verder heeft de GE 75-laptop een 17,3” scherm, iets wat ik persoonlijk super vind. Ik ben fan van grote(re) schermen omdat ik dan een beter en duidelijker overzicht heb van wat er zich op mijn scherm afspeelt. Nog een voordeel is dat de laptop compacter is dan de standaard 17,3” laptop, dit door de dunne schermranden.

De refresh rate van 144 Hz tovert kleurrijke, levendige en flatterende beelden op je netvlies. Het zwart is ook zwart, al bemerk je hier en daar minimale schaduwen vanuit verschillende kijkhoeken.

Uitgebreid kleurenpallet.

Aansluitingen à volonté

Ook aan aansluitingen geen gebrek op deze GE 75 Raider gaminglaptop. Zo vind je naast de standaard audiojack-aansluiting voor headset en microfoon ook volgende aansluitingen terug (en dat zijn er heel wat): 4 USB 3.1-aansluitingen, een Ethernet-aansluiting, 1 SD-poort (XC/HC), HDMI-uitgang tot 4K/60Hz en 1 mini-display port. Dit lijkt mij alvast meer dan voldoende om al je toebehoren en extra’s aan te sluiten op je gaminglaptop.

Duizend bommen en granaten

Doorgaans speel ik thuis, zeker wanneer mijn vrouw televisie kijkt, altijd met een headset op mijn hoofd. Als ik vrij spel heb dan is het alle registers open. Dankzij de Dynaudio speaker setup met daarin twee 3-watt speakers en twee 3-watt woofers scoort deze laptop op dit vlak 40 procent beter dan zijn voorganger. Op deze wijze geniet je optimaal van je favoriete in-game muziek (zeker bij World of Warcraft) of geluidseffecten in games als Destiny 2, Fortnite of Overwatch.

Aansluitingen à volonté.

Gratis loot boxes

Nu Kerstmis voor de deur staat, krijgt iedereen (ook in België) dus, bij aanschaf van een MSI-laptop, zijnde een GE75, GP, GS, GT en andere GE-laptops een loot box met daarin leuke en coole MSI-goodies gratis cadeau. Of je deze goodies nu voor jezelf wil houden om je gamingroom aan te kleden of onder de kerstboom wil leggen om cadeau te doen aan iemand, dat is uiteraard aan jou.

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor