MSI pakt uit met zotte kortingen op haar gaming pc’s

wo 05/02/2020
Praga
0 reacties

PlayStation, Xbox, Microsoft, Steam, Ubisoft, Black Friday, Cyber Monday, noem maar op, ze doen het allemaal. En dan hebben we het natuurlijk over het uitpakken met zotte kortingen, vooral rond feestdagen of populaire vakantieperiodes. Maar wat ben je met al die kortingen als je geen deftige gaming pc (zoals ik dus) hebt? Niets natuurlijk! MSI heeft daar over nagedacht en nu kondigt de pc-fabrikant zelf zotte kortingen aan op haar gaming pc's.

MSI pakt de hele maand februari uit met straffe aanbiedingen, en dit onder de noemer MSI Garage Sale.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een nieuwe gaming pc, of er aan denken de jouwe te vervangen, dan is dit misschien het moment? Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine kast, wel of geen RGB, GTX of RTX, MSI heeft het in huis.

MSI voegt daar nog het volgende aan toe: Alle MSI dekstops zijn uitgerust met eigen componenten en geavanceerd koeling systeem, waardoor oververhitting wordt voorkomen en je niet hoeft na te denken over de temperatuur van jouw pc tijdens lange sessies. Daarnaast kun je kiezen opties met RGB, glazen zijpanelen zodat je jouw componenten kan bewonderen en nog veel meer toffe opties.

Kijken mag altijd dus ga zeker eens piepen op de speciale MSI Garage Sale-pagina.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor