MSI kodingt GT76 en GE65 aan op Computex 2019

di 28/05/2019
Praga
0 reacties

MSI heeft nieuwe innovaties voor hardcore gamers aangekondigd, dit met de introductie van de GT76 Titan en GE65 Raider.

Deze informatie werd overgenomen uit het persbericht. We hebben de toestellen zelf niet gezien of niet kunnen testen. Deze informatie is dan ook louter informatief.

GT76 Titan: Ga alle limitaties voorbij met ultieme power en buitengewoon design

De GT76 Titan verlegt de grenzen van wat een gaming laptop kan doen, met desktop-level performance. Om zelfs de meest extreme gamers blij te maken, biedt de GT76 laptop nieuwe performance standaarden door de combinatie van Intel® Core™ i9 desktop processor, overklokt tot 5.0GHz verspreid over 8 cores, en top-of-the-line RTX 2080 graphics. Deze gehele power blijft cool door de MSI exclusive Cooler Boost Titan, met 4 fans en 11 heat pipes. Deze cooling kan 2.25 keer zo veel airflow genereren voor de beste gaming power. Om de visuele ervaring voor gamers te verbeteren, komt de GT76 met een 17.3” 144Hz thin bezel display. De Thin Bezel design verkleint ook de omvang van de 17” chassis. Het vlaggenschip model van MSI heeft ook een upgraded wired-and-wireless networking, met Killer DoubleShot Pro, 2.5Gbps LAN en Wi-Fi 6. De GT76 komt niet alleen met ijzersterke hardware, maar geeft gamers ook nog de volledige vrijheid om de binnenkant te upgraden met voldoende opslagruimte en memory capaciteit. Net zoals een desktop.

Naast de krachtige performance, trekt dit beest ook de aandacht met de zogenoemde “exotic-car-inspired aesthetics”. Het aluminium chassis en de ventilatie grill laten zien dat MSI veel vakmanschap heeft gestoken in het ontwerpen van de GT76. De RGB verlichting is, zoals gewend, toegepast in het toetsenbord, maar komt nu ook terug als underglow voor de perfecte gaming ervaring.

 

GE65 Raider: Fast just got faster

De GE65 laat zien dat MSI snelheid en power voorop stelt bij het ontwikkelen van deze laptop. Onder de kap van de laptop, zie je een verbetering op de vorige generaties van de GE series. De combinatie van RTX graphics en 9th Gen Intel® Core™ i9 processor, zorgt er voor dat de GE65 gemakkelijker alle AAA games kan draaien. Verder vind je een ultra-snel 240Hz IPS-level thin bezel display terug in de laptop, die scherpe en duidelijke beelden verzekert tijdens het gamen. Het nieuwe design aan de onderkant van de laptop zorgt voor betere ventilatie en voorkomt hete lucht recirculatie. De GE65 heeft ook de laatste Killer Wi-Fi 6 feature voor de next-gen netwerk ervaring.

 

Next-Gen Immersion met Interactieve AI voice Command en Verlichting

MSI heeft de Mystic Light ecosystem verder uitgebreid met de next-level interactive All Lighting. Sta klaar om versteld te staan, wanneer de hele kamer met RGB panels reageert op voice command, landscapes, het weer en nog meer. MSI werkt ook samen met game developers, om in-game interacties te kunnen integreren zoals bij The Division 2 van Ubisoft. Gamers kunnen volledig in hun eigen RGB battlefield stappen.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor