ASUS Republic of Gamers brengt SCAR III gaming laptop uit

Vroeger had ik een desktop pc waar ik mijn games op speelde. Wat ik echter haatte was dat ik de hele reutemeteut moest afbreken en alles moest meesleuren wanneer ik naar een lan ging of bij vrienden ging gamen. En nadien natuurlijk alles weer naar huis moest sleuren en weer in mekaar steken. Thank God voor de gaming laptop want nu neem ik mijn persoonlijke gaming laptop (HP Omen) gewoon overal mee naartoe. Lekker handig! Ik ben met andere woorden dus een fan van gaming laptops en nu wil het toeval dat ASUS met een nieuw model naar buiten komt.

De informatie hieronder komt uit het persbericht. Zo heb je al een idee wat de nieuwe laptop in huis heeft.

ASUS Republic of Gamers heeft de opvolger van de SCAR-modellen uitgebracht in Nederland en België. De ROG SCAR III is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België en wordt gekenmerkt door veelzijdigheid, kracht, vernieuwd design en een 240Hz beeldscherm, dat bovendien voldoet aan de hoge eisen van pro's.

Vooruitstrevend, functioneel design

Efficiëntie en innovatie komen samen in de strakke, gunmetal-grijze ROG Strix SCAR III. Het karakteristieke ontwerp is geïnspireerd op onze samenwerking met BMW Designworks Group. Het subtiele interieur met koolstofpatroon wordt geaccentueerd door Aura Sync-verlichting die zich uitstrekt over de nieuwe, omhullende lichtbalk, het toetsenbord en het ROG-logo. 

Zichtbare, intelligente koeling

ROG's Intelligent Cooling-filosofie combineert de juiste functies en systeeminstellingen om de beste ervaring te waarborgen voor elke situatie. De Strix SCAR III verbetert de goed geventileerde buitenkant met een zelfreinigende, thermische module die stof uitstoot om de levensduur te verbeteren. Flinterdunne, Dubbele n-Blade ventilatoren draaien 83 mesjes rond om de luchtstroom te verbeteren. Aan de hand van ROG Armoury Crate-software wordt er naadloos tussen bedrijfsmodi om de prestaties en de akoestiek voor verschillende taken te optimaliseren.

Professioneel beeldscherm

Het beeldscherm van de SCAR III maakt gebruik van snelheid die esporters ook hebben omarmd. Het 240Hz/3ms-paneel maakt zeer hoge FPS-gameplay mogelijk, om de gebruiker extra voordeel te bieden tijdens een competitieve speelsessie. De vloeiende, scherpe beelden zorgen ervoor dat gamers nóg meer op gaan in hun games. 

Flexibel en veelzijdig

Sluit al je favoriete randapparaten aan. Profiteer van razendsnelle overdrachten op Gen 2-snelheden via USB 3.1 Type-C™ met DisplayPort™ 1.4, of sluit een extern beeldscherm aan. Drie Type-A USB 3.1 Gen 1-poorten staan klaar voor alle onmisbare apparatuur, terwijl HDMI 2.0b gebruikers laat genieten van films en games op een 4K monitor of tv, op maximaal 60Hz.

Geïntegreerde Gigabit Ethernet zorgt voor lagere netwerklatentie voor competitieve multiplayer gaming, als aanvulling op de ingebouwde wifi. Deze verbinding is altijd sterk dankzij ROG RangeBoost. Het unieke RangeBoost-algoritme evalueert de signaalsterkte van vier interne antennes en kiest het beste paar dat voor de locatie is te gebruiken, waardoor dode hoeken tot een minimum worden beperkt en het draadloze bereik met tot wel 30% wordt vergroot.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments