Acer stelt nieuwe gaming laptop, Predator Triton 900, voor op CES

ma 07/01/2019
Praga
0 reacties

Op de CES in Las Vegas pakt Acer uit met een nieuwe gaming laptop, genaamd Predator Triton 900. De informatie die we jullie serveren is dan ook afkomstig uit een persbericht opgesteld door Acer.

Acer heeft vandaag twee nieuwe Windows 10 gaming laptops gelanceerd: de Predator Triton 900, een krachtige laptop van 17 inch met een dun ontwerp en 4K convertible scherm, en de Predator Triton 500, een 15 inch krachtpatser van metaal van slechts 17,9 mm dun. Beide gaming laptops combineren nieuwe, functionele designs met krachtige onderdelen die concurreren met gaming desktops.

De Predator Triton 900 — de geëvolueerde convertible gaming laptop

De Predator Triton 900 is een gaming laptop met een innovatief design. Deze vernieuwde laptop heeft een CNC-machined Ezel Aero Hinge waarmee het 17 inch scherm kan worden gedraaid, verlengd of gekanteld. Gebruikers hebben de keuze uit vier gebruiksmodi: de weergavemodus om het scherm te delen met vrienden tijdens gamesessies, de ezelmodus om games te spelen op het touchscreen, de laptopmodus voor traditionele gamescenario's en de tabletmodus voor het gebruik van de laptop als tablet om te gamen of om creator tools te gebruiken. Het geliefde glazen trackpad zit naast het toetsenbord, waardoor gebruikers hun hand op een natuurlijke manier neer kunnen leggen tijdens het spelen van games waarbij zowel het toetsenbord als het trackpad gebruikt worden. De Predator Triton 900 is bovendien ongelofelijk dun: slechts 23,75 mm.

De Predator Triton 900 bevat alle ingrediënten om gamers de allerbeste game-ervaring te bieden, waaronder de nieuwste NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU en een 4K IPS[i]-scherm met NVIDIA G-SYNC. Dankzij een 8e generatie Intel Core i7 processor met maximaal 6 cores, NVMe PCIe RAID 0 SSDs en tot 32GB DDR4-geheugen kunnen gamers genieten van de meest veeleisende games en een soepele, vlekkeloze game-ervaring. De Predator Triton 900 wordt geleverd met een draadloze Xbox adapter waarmee gebruikers hun favoriete Windows 10 spellen kunnen spelen met een Xbox controller. Om het aanbod compleet te maken, is de Predator Triton 900 voorzien van audio door Waves. Waves Maxx zorgt voor superieure geluidskwaliteit dat dankzij Waves Nx met motion tracking voor een hyperrealistische 3D audio-ervaring zorgt.

De Predator Triton 500 — dunner en gemener

De Predator Triton 500 is een krachtige 15,6 inch gaming laptop van slechts 17,9 mm dun en 2,1 kg licht. Deze gaming laptop heeft een duurzaam, metalen chassis en dunne randen van slechts 6,3 mm. Dit zorgt voor een indrukwekkende body-to-screen ratio van 81 procent. De dunne Triton 500 past makkelijk in een rugtas of aktetas, maar eenmaal opengeklapt en aangezet, verandert deze in een echte gamekrachtpatser. Met een batterijduur van maximaal 8 uur[ii] kunnen gebruikers hun favoriete games spelen wanneer zij op reis zijn.

De Predator Triton 500 beschikt over NVIDIA GeForce RTX 2080 GPUs met Max-Q Design, maximaal 8e generatie Intel Core i7 processoren met geïntegreerde Gigabit Wi-Fi, NVMe PCIe RAID 0 SSDs en maximaal 32GB DDR4-geheugen. De GPU is overklokbaar en klaar voor VR, waardoor gamers kunnen genieten van de nieuwste en modernste game- en VR-ervaringen. Het 15.6” 300 nits IPS-scherm met een refresh rate van 144Hz (met overdrive op 3ms.) wekt games tot leven, terwijl de NVIDIA G-SYNC technologie[iii] tijdens het gamen of het kijken van films zorgt voor vloeiende bewegingen op het scherm.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor