Acer kondigt een Nitro 5 gaming laptop aan

wo 04/04/2018
Praga
0 reacties

Acer kondigt een Nitro 5 gaming laptop aan met de nieuwste Intel Core i+ processoren.

Informatie uit persbericht.

Acer toonde vandaag de nieuwste laptop in de Nitro 5 gaming lijn, bekroond vanwege de geraffineerde vormgeving en de uitstekende prestaties voor de casual gamer. Met de kracht van de nieuwste Intel Core i7+ processoren van de 8e generatie, biedt de nieuwe 15,6” Nitro 5 een hogere snelheid en de efficiëntere threading zorgt voor een ultieme kick tijdens de online strijd met vrienden.

Ontworpen voor prestaties en controle

De Acer Nitro 5 wordt geleverd met de nieuwste Intel Core i7+ processoren van de 8e generatie en zijn voorzien van een verbeterd multi-core ontwerp waarbij de nadruk is gelegd op snelheid en efficiëntie, zodat gebruikers niets van de actie hoeven te missen tijdens het gamen. De Nitro 5 is bovendien uitgerust met Intel Optane geheugen dat zorgt voor een kortere reactietijd. De NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti graphics zorgen voor een indrukwekkende grafische ervaring met een snellere rendering, fijnere texturen en dynamische verlichting om de vijand zelfs in de donkerste schaduwen te pakken te krijgen. De Nitro 5 is leverbaar met maximaal 512 GB NVMe PCIe solid-state opslag.

Dit zorgt voor meer dan voldoende ruimte voor apps/games en voor razendsnel opstarten. De Nitro 5 is uitgerust met maximaal 32 GB DDR4 geheugen dat 20% minder energie verbruikt dan DDR3 geheugen voor efficiëntere gamesessies. Eenmaal aangekomen op het slagveld houdt het Acer NitroSense programma de status van de CPU/GPU in de gaten, terwijl de CoolBoost technologie de ventilatoren aanstuurt voor optimale prestaties.

Ontworpen om te domineren

Het geraffineerde ontwerp van de Nitro 5 is uniek voor een gaming laptop dankzij de elegante laserstructuur en het subtiele matte scharnier. Het karmijnrode scharnier past precies bij het futuristische ontwerp van het backlit toetsenbord, terwijl het 15,6” Full-HD IPS beeldscherm briljante en haarscherpe beelden weergeeft. Met de HD-camera aan de voorkant kan de gebruiker de strategie overleggen met het team en na de slag samen de overwinning vieren. Gebruikers kunnen ook eenvoudig games broadcasten met behulp van Mixer, direct vanaf de Gamebalk in Windows 10 met de toetscombinatie Windows + G.

Uitstekend geluid en Gigabit draadloze verbinding

Aangezien goed geluid een essentieel onderdeel van gamen is, zorgen de Dolby Audio Premium en Acer TrueHarmony technologieën ervoor dat de nauwkeurig afgestemde luidsprekers elk verdacht geluid van de tegenstanders oppikken. De Nitro 5 is uitgerust met een Intel® Wireless-AC 9560 2x2 802.11ac WLAN die Gigabit prestaties levert voor betere gaming, streaming en vergadermogelijkheden. Er is een ruim aanbod aan poorten aanwezig, inclusief een razendsnelle USB Type-C, HDMI 2.0 en Gigabit Ethernet, zodat de gebruiker zowel thuis als onderweg klaar staat voor elke missie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Nitro 5 is vanaf medio mei leverbaar in de Benelux voor prijzen vanaf € 999.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor