Zijn Tearaway Unfolded en Disc Jam de PlayStation Plus-titels van maart?

di 28/02/2017
Lazlo
3 reacties

Via NeoGAF deelde gebruiker ArmGunar vermoedelijk twee PlayStation Plus-games voor volgende maand. PlayStation 4-eigenaars zouden aan de slag kunnen met Tearaway Unfolded en Disc Jam.

Het lek wijst op een foto van een Franstalige flyer van het PlayStation Plus-programma. Disc Jam is een nieuwe arcade titel die volledig draait om een nieuwe virtuele frisbee sport. NeoGAF-gebruikers durven de titel de nieuwe Rocket League te dubben.

Tearaway Unfolded is dan weer de PlayStation 4-port van één van de weinige PlayStation Vita-successen. In Tearaway neem je de rol van Atoi op zich, die een boodschap doorheen een knap vormgegeven papieren landschap moet dragen.

Wat vind jij van de vermoedelijke nieuwe PlayStation Plus-titels? De moeite om nog vast te houden aan de formule, of vind je de games te wensen overlaten?

Releasedatum
09/09/2015
Beschikbaar voor
Releasedatum
01/03/2017
Beschikbaar voor

3reacties

Ik wil kleppers! ;-)

Rating:0

AUB NEE NIET WEER KINDERACHTIGE SPELLETJES, Xbox Gold heeft in laatste 6maanden stuk van 10 games waar ik 'OMG IK WIL DIE' gevoel, en bij dit PS4 sinds december (toen ben ik begonnen op PS4) GEEN EEN SPEL dat mij interesseert ... Amai laag niveau van Playstation Plus hoor

Rating:0

Ik wil geen kleppers, want die heb ik meestal al, de indie games op ps plus zijn awesome, zo kom je nog es verborgen pareltjes tegen die je anders nooit zou gekocht/gespeeld hebben.

Rating:0