Verpakking van nieuwe Xbox-controller lijkt bestaan Xbox Series S-console te bevestigen

De geruchtenmogelen rondom de nog aan te kondigen Xbox Series S blijft maar draaien. Maar het lek van vandaag klink toch wel heel geloofwaardig.

Een Twitter-gebruiker, Zak Z, heeft namelijk foto's en een video online geplaatst van de nieuwe Xbox-controller. Hij zou deze controller gekocht hebben via het platform OfferUp voor $35. Naast foto's van de controller zelf, heeft hij ook afbeeldingen gepubliceerd waarop de verpakking te zien is. En net hier wordt het interessant.

Want op de zijkant van de doos staat dat de controller compatibel is met Windows 10, de Xbox One en de 'Xbox One Series X|S'. En dat laatste lijkt dan toch te bevestigen dat Microsoft naast de Xbox Series X een tweede next-gen-console op de markt gaat brengen.

Verwacht wordt dat deze Xbox Series S de goedkopere variant wordt van de Series X en daardoor minder krachtig zijn én niet zou beschikken over een bluray-lezer. Het blijft wachten op de officiële bevestiging van Microsoft. Maar als het goed is, volgt er later deze maand nog een Showcase rondom de volgende generatie Xbox-consoles. Spannend!

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments