"Vanavond om 21u30 kennen we de prijs en releasedatum van de PlayStation 5"

"Vanavond om 21u30 kennen we de prijs en releasedatum van de PlayStation 5", toch als we de Italiaanse bedrijfsanalist en notoire 'lekker' Roberto Serrano mogen geloven. Nu voor de goede orde, de man is niet de eerste de beste...

Zo had Roberto Serrano het eerder reeds bij het rechte eind toen hij voorspelde wanneer Sony's PS5-showcase-evenement zou plaatsvinden, en wist hij ook de juiste datum en tijd van het Microsoft’s Xbox Series X-game-evenement te voorspellen op basis van zijn betrouwbare bronnen.

Nu beweert Roberto dus dat we vandaag, 13 juli om 21u30, de prijs zouden te weten komen en de releasedatum van de PlayStation 5. Dit deelt hij mee via zijn Twitter-pagina waar hij laat uitschijnen dat er bij Sony PlayStation een communicatie voor de PS5 op de planning staat. En dat meerbepaald over de releasedatum, pre-order en prijs.

Bij Microsoft zullen ze alvast benieuwd zijn want daar hebben ze eerder al laten weten dat ze sowieso onder de prijs van Sony's console zullen gaan eens die bekend is. Anderzijds zouden we dus durven denken dat Sony de eer aan Microsoft laat om de prijs van hun Xbox Series X aan te kondigen.

Het zou immers best wel eens kunnen dat de prijs voor heel wat gamers van doorslaggevend belang zou kunnen zijn bij het maken van een keuze wat betreft de aanschaf van een nieuwe console.

Maar voorlopig is niets zeker, zelfs niet wat Roberto beweert. Kennen we vanavond de prijs van de PlayStation 5? Het zou best kunnen van wel, je weet immers maar nooit. Anderzijds is het nog steeds een gerucht en vinden we het vreemd dat Sony zo ineens vanuit het niets de prijs van hun nieuwste console de wereld zou insturen.

Dus hou die dikke korrel zout nog even bij de hand, en om 21u30 weet je of je hem bij de patatjes mag zwieren of weer in de pot zout mag duwen... 

2 reacties

Latest rumor about price of next-gen

XboxSeriesX €/$ 449,00 | 11.26.2020
PlayStation5 €/$ 499,00 | 11.27.2020

Rating:0

En een week later het dubbele op eBay wegens beperkte stock... Laugh

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments