"Sony vernieuwt deze maand nog de PlayStation Store"

Ik ben dan blijkbaar toch niet de enige die zich hekelt aan de tergend trage PlayStation Store. Want volgens de laatste geruchten gaat Sony hun online winkel nog deze maand vernieuwen.

Het positieve element van deze beweringen zijn het feit dat de nieuwe winkel gebouwd is met smartphones in het achterhoofd. Zo zou de winkel dus een pak toegankelijker worden wanneer je hem bezoekt via een kleiner scherm. Maar ook aan de mensen die via een webbrowser naar de site surfen, zullen in de watten gelegd worden, want ook voor hen zouden heel wat verbeteringen zijn aangebracht.

Een negatieve kant is dan weer dat je enkel nog games gaat kunnen kopen voor de PlayStation 4 en 5. Dit lijkt geen groot nieuws, maar dit betekend wel dat je geen games meer zal kunnen kopen via de online store voor de PlayStation 3, PSP en PS Vita. Nu vraag ik mij af of nog veel mensen die doen, maar toch. Het is een service die wegvalt. Ben je toch nog zo'n gamer? Geen paniek, want via de consoles zelf ga je nog steeds games kunnen kopen.

 

Het lijkt er dus op dat Sony de database gaat opkuisen om zo een veel vlottere webwinkel te kunnen voorschotelen. Ik kijk er al naar uit! 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments