"SEGA brengt nog dit jaar de Dreamcast Mini op de markt!"

Nostalgie werkt. Als het product maar oud genoeg is. Dat hebben de NES Mini en de Super Nintendo Mini ruimschoots bewezen. Want de Sony PlayStation Mini was allesbehalve een succes. Al kan dat ook aan de selectie games en de controller gelegen hebben. Maar het zou zo maar eens kunnen dat we eind dit jaar een nieuwe mini-console mogen verwelkomen.

Want volgens geruchten zou SEGA werken aan een Dreamcast Mini. Want grote baas bij SEGA, Yosuke Okunari, heeft in een interview met Famitsu terloops laten vallen dat olgende miniconsole wel eens een Dreamcast Mini zou kunnen zijn. 

Het zouniet geheel onlogisch zijn om de miniconsole nog dit jaar uit te brengen. Want SEGA wordt dit jaar 60 jaar (profiteer snel van hun verjaardagskado!) én in november is het 22 jaar geleden dat de iconische Dreamcast het levenslicht zag. Het zou bovendien ook een mooi eerbetoon zijn aan de gameconsole die de ondergang betekende van SEGA als consolemaker, maar toch een grote schare fans tot zich wist te winnen.

Over mogelijke games die op de Dreamcast Mini zouden komen te staan, werd uiteraard niets gezegd. Maar ik zet mijn geld alleszins op Crazy Taxi, Soulcalibur, Virtua Tennis en Shenmue.

Welke games zouden jullie op de Dreamcast Mini willen zien staan?

1 reactie

Powerstone!!!

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments