Geruchten rond terugkeer Splinter Cell laaien weer op

wo 14/03/2018
Praga
0 reacties

Hoe zit het nu met Sam Fisher en Ubisofts populaire Splinter Cell-reeks? In juni vorig jaar doken er reeds verhalen op dat het niet ondenkbaar is dat Sam Fisher opnieuw in actie zou treden, en ook vandaag is er weer een sprankeltje hoop voor de fans.

Het is dus ook nu weer niet ondenkbaar dat we binnenkort, misschien op E3, een nieuwe aankondiging mogen verwachten. Op Amazon verscheen immers een nieuwe productlisting, namelijk ‘Tom Clancy’s Splinter Cell 2018’. Bovendien is, wanneer het op lekken aankomt, Ubisoft zeker kampioen.

Daarnaast is ook Ubisofts CEO Yves Guillemot nog steeds een fan van de reeks, en gaf hij eerder toe dat de studio de Splinter Cell-saga niet vergeten is.

I can’t say much about that. For sure, all the Clancy games are taken care of. It’s just that we have a lot on our plate at the moment and The Division continues to be played and Rainbow Six too. I think yesterday was even one of the highest numbers of players playing…So all the Clancy games are coming along. We are not forgetting Splinter Cell.

Rainbow Six is nog steeds een solide game, Ghost Wildlands doet het eveneens goed, en The Division 2 is officieel aangekondigd. Eigenlijk staat niets dan een terugkeer van Sam Fisher, of een Splinter Cell-game, in de weg. Toch?