Gelekte Titanfall 2-artwork brengt nieuwe informatie

Via Reddit is er nieuwe artwork gelekt van Respawn Entertainments nieuwe titel Titanfall 2. Daarbij kwam ook nieuwe informatie over de game zelf naar buiten.

Dankzij die informatie weten we nu dat één van de vernieuwingen in de game een grappling hook zal zijn, welke elke speler tot zijn beschikking krijgt. De grappling hook zou op veel verschillende manieren nuttig worden. Zo zou je je er sneller mee kunnen voortbewegen, hogere locaties kunnen bereiken, jezelf sneller een Titan in kunnen werken en zelfs vijanden de lucht uit kunnen trekken.

Volgens de anonieme persoon die de informatie en artwork heeft gelekt, worden de maps daarnaast een stuk groter dan in de eerste telg van de serie. Dit zou komen doordat het origineel ook op last gen-consoles moest werken en dat beperkte het maximale formaat van maps. De ontwikkelaar zou met meer rekenkracht ook meer vrijheid hebben. De anonieme lekker komt zelfs met een releasemaand: de game zal volgens hem al in oktober dit jaar verschijnen. Dat laatste lijkt ons niet onmogelijk, maar wel enigszins onwaarschijnlijk, aangezien uitgever Electronic Arts in oktober al met Battlefield 1 op de proppen komt. De gelekte art is hieronder te zien.

Releasedatum
10/28/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments