"Een Spyro the Dragon Trilogy Remaster is in de maak!"

*Hype!*

wo 14/02/2018
Randy
0 reacties

Owla, owla, owla! Don't play with our hearts, Activision! Volgens verschillende bronnen is er een Spryo the Dragon Trilogy Remaster in de maak en die zou volgende maand officieel bekendgemaakt worden.

Dit is van de fanmade Unreal 4-demo van enige tijd terug, maar de remaster mag voor mijn part gerust dit niveau evenaren of overtreffen.

Na het gigantische succes van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leek het inderdaad niet meer dan logisch dat Spyro - toch ook één van de bekendste en populairste platformfranchises in het gouden PlayStation 1-tijdperk - dezelfde behandeling zou krijgen, maar het bleef stil. Tot nu dus, want enkele bronnen beweren dat de trilogie er zou komen ontwikkeld door Vicarious Visions (jawel, hetzelfde team dat ook achter de Crash-remaster zat). De games zouden nieuwe belichting, textures, modellen, animaties, cinematics én soundtrack krijgen.

Muziek in onze oren, want de Spyro-games blijven tot op de dag van vandaag nog steeds ijzersterk. De remaster zou zowel de originele Spyro the Dragon en de sequels Ripto's Rage! en Year of the Dragon bevatten. De trilogie zou trouwens ook PlayStation 4 Pro-ondersteuning krijgen en verschijnen ergens in de loop van het derde kwartaal van dit jaar. Misschien een release in september, zo héééééél toevallig op de twintigste verjaardag van het paarse draakje? Wie weet, we houden je op de hoogte.