Drie grote BlizzCon 2019-leaks op een rij

WOW-uitbreiding, Overwatch 2 én ...

ma 28/10/2019
Michael
0 reacties

Jawel. En ... Diablo IV, als de geruchten kloppen natuurlijk. Het trio aan geruchten/leaks lijkt wat mij betreft, en ik durf mezelf nog steeds een diehard Blizzard-fanboy te noemen, te kunnen kloppen. We wisten al dat Overwatch 2 een potentiële aankondiging was, Diablo IV moest er ooit van komen en een uitbreiding voor World of Warcraft komt nooit onverwacht.

Neem de details echter met een korreltje - of een vaatje - zout, want er circuleren tientallen verschillende geruchten online. De ene stelling met wat meer geloofwaarheid als de andere, maar hieronder degenen waarin ik de meeste logica zie.

World of Warcraft: Shadowlands

Dit gerucht gaat al maanden mee, nadat er een highly detailed afbeelding van Bolvar als Lich King circuleert. Een logo namaken kan vervolgens iedereen, maar met de Lich King zou Blizzard naar een van de meest populaire personages uit het hele Warcraft-universum teruggrijpen en na het fiasco dat Battle for Azeroth is geworden, kan dat kloppen. 

Diablo IV

Er zou een nieuw artbook over de Diablo-franchise verschijnen, en daarin duiken afbeeldingen en tekst op die rechtstreeks uit Diablo IV geplukt zijn. We weten daarnaast al jaren dat Blizzard aan verschillende Diablo-projecten werkt. De mobiele iteratie kregen we al te zien, nu is het hoog tijd voor het volgende echte, authentieke aRPG-spel.

Overwatch 2

Een logo, en enkele geruchten verspreid via ESPN. Die zender promoot eSports en zou haar reputatie natuurlijk niet te grabbel gooien, dus hieraan mag je best veel geloofwaardigheid hechten. Potentiële nieuwigheden: een 4-player verhaalmodus, nieuwe talents én een nieuwe Hero. Dit alles wordt aangevuld met een spelmodus die naar de naam Push luistert, meer details ontbreken voorlopig.

BlizzCon 2019 vindt vrijdag en zaterdag plaats, en ik zal jullie persoonlijk van alle aankondigingen op de hoogte brengen!

Releasedatum
24/05/2016
Beschikbaar voor