"We zoeken het beste Rocket League-team van 9lives, dus schrijf je nu in voor het ROCKET LEAGUE X 9LIVES SUMMER TOERNOOI"

Rocket League wordt free-to-play deze zomer, maar dat is eigenlijk nog niet eens het grootste nieuws momenteel rond Psyonix' gigantische populaire game. Neen, want onze eigenste forummod Big Boss gaat de komende weken op zoek naar het beste Rocket League-team van 9lives!

Big Boss: "Het is tijd voor een nieuw Rocket League-evenement! We spelen in een bracket-systeem vergelijkbaar met Booka zijn 2vs2 gunfight tournament. Dat wil dus zeggen: win je, dan ga je door. Bij dit evenement gaat er geen losers bracket zijn. Dus als je voor de titel van beste Rocket League-team wil gaan, dan moet je effectief al je matches winnen", zo laat hij op ons forum weten.

Er is ruimte voor 16 teams van elk 3 personen, dus snel zijn is de boodschap. Ondertussen hebben zich al enkele teams opgegeven. Bronzie of Grand Champ, het maakt op zich allemaal niet uit, als je maar gelooft dat je kans maakt op die felbegeerde titel van "Het-officieel-beste-Rocket-League-team-van-9lives-2020"!

Inschrijven kan je via deze link. Veel succes!

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments