Stan Lee krijgt "cameo" in World of Warcraft bij wijze van eerbetoon

Vorig jaar was best droef voor fans van comic books. Stan Lee, de bezieler van menig Marvel-superheld, ging op 95-jarige leeftijd naar de eeuwige jachtvelden. Dat er bij Blizzard Entertainment heel wat Marvel-fans rondlopen, ontdekken we nu in een kleine toevoeging aan diens iconische MMORPG World of Warcraft.

Stan Lee is naast zijn faam voor het bedenken van legendarische superhelden als Spider-Man ook notoir voor zijn cameo's in nagenoeg iedere Marvel-film. Ook in Insomniac's Spider-Man game kreeg hij een heel klein rolletje in één van de cutscenes. Dat laatste moet het World of Warcraft-team bij Blizzard op een idee gebracht hebben.

Met de 8.1.5 PTS patch van WoW krijgt de massieve multiplayertitel er een NPC bij aan de Alliance-zijde. Wie nu op te test server Stormwind Keep bezoekt kan daar een witharige soldaat met de iconische Stan Lee moustache tegen het lijf lopen. Het mannetje heet Stanley, en met z'n kapsel, snor en herkenbare brilletje is het al snel duidelijk dat dit verwijst naar de Marvel-auteur.

Met andere woorden heeft Stan Lee, na zijn overlijden in 2018, er toch nog een (onofficiële) cameo bij. Een mooi en waardig eerbetoon, als je het mij vraagt!

Excelsior!

1 reactie

Staat "Word of Warcraft" in de titel. :)

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments