"Ik zou er niets op tegen hebben moest de nieuwe Pokémon-game er zo uitzien"

Je hebt misschien de review al gelezen, indien niet, dan wil ik toch even kwijt dat ik de laatste Pokémon-games (Let's Go Eeveen & Let's Go Pikachu) best wel goed vond. Beetje een trip down memory lane, maar dat mag van tijd tot tijd wel eens.

En ondanks dat ik me kostelijk heb geamuseerd met Let's Go Eevee (mijn Gyarados genaamd Magikarp heerst nog steeds!), toch denk en hoop ik vurig dat de nieuwe generatie Pokémon-games er visueel een pak op vooruit zullen gaan. Een beetje zoals onderstaande fan made afbeelding. 

De screenshot ging viraal op Koreaanse sociale media en toont ons Pokémon in een art style die dicht aanleunt bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Met een Ho-Oh die door de lucht klieft, een Snorlax die een uiltje knapt in de schaduw van enkele bomen en wat Caterpie die... de dingen doen die Caterpie doen in het wild doet de afbeelding me wegdromen. Zouden jullie dergelijk concept zien zitten? Of toch liever de topdown view waar we Pokémon al zo lang van kennen?

In ieder geval enorm benieuwd wat ontwikkelaar Game Freak voor ons in petto heeft. De nieuwe Pokémon-games mogen we eind 2019 verwachten en introduceren alweer de achtste generatie aan Pokémon.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments