Chipsfans, opgelet: je kan een PlayStation 5 winnen door het eten van Doritos

Er zijn nog niet veel wedstrijden waarmee je een PlayStation 5-console kan winnen, maar Doritos bijt de spits af met de campagne "Find all 4, Win a PlayStation 5".

De opzet is simpel: om de PlayStation 5 te winnen, moeten gamers de 4 virtuele chips vinden die de vorm hebben van de iconische symbolen van PlayStation (een driehoek, cirkel, kruis en vierkant, dus).

Er zijn tegenwoordig Limited Edition Doritos te vinden in de supermarkt en die hebben codes op de verpakking waardoor je kan meedoen op de Doritos-website. Er schijnen ook nog "duizenden andere PlayStation-prijzen" te winnen, dus als Doritos-fan en -conoisseur is het misschien de moeite om een voorraadje in te slaan.

We hebben in België trouwens ook een extra winkans via een AR-game waarin je virtuele Doritos-chipszakken kan vinden. "Die zoektocht heeft een beperkt aantal plaatsen, dus spelers moeten er snel bij zijn als ze kans willen maken op de prijzen", zo klinkt het bij Doritos. Meer info kan je vinden op de officiële website.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments