1. #1
    -etienne-'s schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/04
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    1.579
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1

    CPU gaat tot max 14% na clean install

    Hi,

    ik heb een relatief oude Dell Precision M4800 van een clean Windows 10 install voorzien.
    Alles is vlot verlopen, alleen krijg ik de CPU niet boven de 14%. Bijgevolg verloopt alles suuuuuper traag.

    Ik dacht eerst dat het aan drivers lag dus de belangrijkste geinstalleerd (zeer moeizaam proces). Verder heb ik ook de energie settings nagekeken maar daar staat ondertussen ook alles op high performance. Ook bios al gerest naar default settings.

    Iemand een idee?

  2. #2

    Lid sinds
    9/11/03
    Berichten
    4.855
    iTrader
    32 (94%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/37
    Is er een verschil tussen op batterij werken en met de stroomadaptor?

    Dit eens bekijken en controleren: https://www.dell.com/support/article...hakeld?lang=nl

  3. #3
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.624
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    37/192
    de setup ging wel vlot?

    bios staat goed (standaard?)
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen