1. #1
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336

    Opnieuw tussenscherm om aan te melden

    Ik heb op men desktop speciaal geen account met wachtwoord ingesteld en sinds kort moet ik mij 'aanmelden' door op de knop aanmelden te duwen...

    Zal er weer gekomen bij een of andere update ofzo, maar hoe zorg ik ervoor dat hij direct mijn bureaublad laadt zonder al die tussenzever... Dit liep altijd zonder problemen tot sinds gisteren...

    Ik vind dit wel storend omdat ik mijn pc aanduw en dan een minuutje laat doen terwijl ik dan ff iets anders ben gaan doen, maar de situatie nu is dat hij eerst 15 a 20 seconden erover doet om tot dat laadscherm te komen, daarna bevestigen en dan terug wachten eer alles correct geladen is...

    Ik heb dus geen goesting om eerst 20 seconden te blijven wachten telkens op dat aanmeldingsscherm...



    If it ain't broken, don't fix it for gods sake

  2. #2
    DyNaRaX's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/07/02
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    1.474
    iTrader
    23 (100%)
    Reputation
    1/4
    “Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary… that’s what gets you.”

  3. #3
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DyNaRaX Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    maar moet ge u dan eerst inloggen?? ik weet begot niet meer of ik uberhaupt ooit een wachtwoord heb aangemaakt.... ik dacht van ni...

    via deze link staat dat er iets veranderd geweest is vanaf build 1903, laat dat nu net de build zijn die ik nu heb...
    https://www.tenforums.com/tutorials/...dows-10-a.html
    Laatst gewijzigd door GETHEZ; 25 augustus 2019 om 17:26

  4. #4
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.600
    iTrader
    1 (100%)
    Reputation
    37/192
    maar ge logt nu dan ook telkens in?
    met of zonder pw dan?

    login met of zonder MS account?want daar het pw van!
    anders check de 'gebruikers' welke daar is bijgekomen, dat is meestal reden van login scherm terug te gaan geven bvb
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    1 leden vonden dit bericht nuttig.   Met citaat reageren Met citaat reageren

  5. #5
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Exit Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    maar ge logt nu dan ook telkens in?
    met of zonder pw dan?

    login met of zonder MS account?want daar het pw van!
    anders check de 'gebruikers' welke daar is bijgekomen, dat is meestal reden van login scherm terug te gaan geven bvb
    ik heb bij mijn weten voor het inloggen in de PC nooit een wachtwoord opgegeven...bewust... hoe kan ik dat checken of er eentje actief is?

    daarjuist moest ik bij het opstarten NIET langs het inlogscherm maar ging hij meteen naar de desktop... vreemd toch allemaal...

    ik zal rap nog is een reboot doen om te dubbelchecken...

    edit: t'is verdwenen... :wootwoot:

  6. #6

    Lid sinds
    19/02/12
    Locatie
    Arendonk
    Berichten
    3.188
    iTrader
    0
    Reputation
    0/384
    Tip: stel wel een wachtwoord in op uw pc. Is veiliger.
    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you’re still retarded.

  7. #7
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dieter85 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Tip: stel wel een wachtwoord in op uw pc. Is veiliger.
    is geen laptop... als ze hem pikken hebben ze hem mee...

    edit:

    net user CMD ingegeven: 2 lijnen

    - admin + defaultuser + gast
    - MIJNVOORNAAM-PC + iets van utilityaccount

  8. #8

    Lid sinds
    19/02/12
    Locatie
    Arendonk
    Berichten
    3.188
    iTrader
    0
    Reputation
    0/384
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door GETHEZ Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    is geen laptop... als ze hem pikken hebben ze hem mee...
    ... ja ...

    en jij hebt ook al uw websites, mail en dergelijke geconfigureerd met auto-login? geen angst daar voor dan? geen probleem dat een dief dat allemaal kan meepakken?
    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you’re still retarded.

  9. #9
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336
    Tenzij ik hem zou doorverkopen, wat ik toch niet doe, moet ik hier toch gene schrik voor hebben? Again, als ze hem pikken...

    Meeste websites kan je wel wachtwoord veranderen als je dit wilt ehh... En ook 2 step verification op de belangrijkste accounts dusja, dat is het concept als ge dieven over de vloer krijgt, dan zijt ge zaken kwijt...

  10. #10

    Lid sinds
    19/02/12
    Locatie
    Arendonk
    Berichten
    3.188
    iTrader
    0
    Reputation
    0/384
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door GETHEZ Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Tenzij ik hem zou doorverkopen, wat ik toch niet doe, moet ik hier toch gene schrik voor hebben? Again, als ze hem pikken...

    Meeste websites kan je wel wachtwoord veranderen als je dit wilt ehh... En ook 2 step verification op de belangrijkste accounts dusja, dat is het concept als ge dieven over de vloer krijgt, dan zijt ge zaken kwijt...
    2 step verification op de belangrijkste accounts <thumbs up>

    Het gaat er me niet om dat je dingen kwijt bent, het gaat er me om dat dieven zeer gemakkelijk aan al uw informatie kunnen en die informatie kunnen misbruiken voor zaken als identiteits diefstal. Zeker als daar zaken en bestanden op staan zoals contracten, foto van uw identiteitskaart, auto logins bij uw emails, .... Het zijn allemaal kleine kansen, maar ook kleine moeites.
    Laatst gewijzigd door Dieter85; 26 augustus 2019 om 21:40
    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you’re still retarded.

  11. #11
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    10.859
    iTrader
    103 (100%)
    Reputation
    0/336
    Welcome to the modern digital world... Ik ga er geen debat over maken hier, ik heb ook die aflevering gezien van Axel D'Haeseleire, iemand met slechte bedoelingen kan iemand serieus ne kloot aftrekken op die manier... Moest ik staatsgeheimen hebben staan op men pc dat is een andere zaak ofcourse... En ik denk ni dat een wachtwoordje van 8 karakters ofzo de professionele krakers zal tegenhouden ze...

  12. #12
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.600
    iTrader
    1 (100%)
    Reputation
    37/192
    windows wachtewoorden op pc's zijn er op 1sec af gegooid hoor; totaal niet moeilijk
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  13. #13
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.195
    iTrader
    132 (100%)
    Reputation
    1/184
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door GETHEZ Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    is geen laptop... als ze hem pikken hebben ze hem mee...

    edit:

    net user CMD ingegeven: 2 lijnen

    - admin + defaultuser + gast
    - MIJNVOORNAAM-PC + iets van utilityaccount
    Ik heb op mijnen Desktop ook geen wachtwoord staan. Als ze die ooit willen pikken, zullen ze zich nen hernia geven .
    Dus veel succes, als ze willen proberen .
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen